ABD Başkanlar Günü Tatil Duyurusu

ABD Başkanlar Günü Tatil Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 10.02.2026

Değerli Yatırımcımız,

16 Şubat 2026 Pazartesi günü ABD'de Başkanlar Günü Tatili olması sebebiyle aşağıdaki tabloda yer alan ürünlerin işlem saatlerinde değişikliğe gidilmiştir. 

Tatil sebebiyle FX ve CFD ürünlerinde likidite daralması, spreadlerde artış ve fiyat boşlukları görülebilir. Açık pozisyonlarınız spreadlerde artış ve fiyat boşlukları sebebiyle belirlenen stop out oranınızın altında bir seviyeden kapanabilir. Bekleyen emirleriniz (Limit, Stop, TP, SL) belirlediğiniz fiyatlardan gerçekleşmeyebilir ve fiyat boşluklarına maruz kalabilir. Piyasa emirleriniz, emri gönderdiğiniz andaki fiyattan farklı bir fiyattan gerçekleşebilir. Aşırı spread açılması hedge edilmiş pozisyonlarınızın kapanmasına neden olabilir. 

Başkanlar Günü sebebiyle, 16 Şubat 2026 Pazartesi günü ABD'de bankalar kapalı olacağından; banka havale işlemlerinin normal şekilde yapılabileceğini, bankalar arası USD  cinsinden transfer işlemlerinin bankalar tarafından bir sonraki iş gününde işleme alınacağını, yatırımcılarımızın söz konusu piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak teminat seviyelerini kontrol etmeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.

İlginizi Çekebilecek Yazılar