PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Gedik Yatırım'dan Girişimcilere Büyük Destek

Gedik Yatırım'dan Girişimcilere Büyük Destek

Yayınlanma Tarihi: 02.03.2017

Sermaye piyasalarının gelişimi için pek çok ilke imza atan Gedik Yatırım,yeni girişimci destek programı StartersHub XO kapsamında sermaye piyasası alanında başarılı çalışmalar yapan teknoloji (FinTech) şirketlerine etkin destek sunmayı hedefliyor. Mart ayında başlayan StartersHub XO; Gedik Yatırım’ın grup şirketi StartersHub'ın başarılı girişimlere yatırım garantisi veren ve birçok farklı projenin yer alacağı yeni bir girişimci destek programı.

Sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi anlayışla çalışmalarını yürüten Gedik Yatırım, StartersHub XO programı kapsamında FinTech alanında çalışan girişimcilere yatırım planlamaları konusunda yol gösterecek, finansal teknoloji alanındaki deneyimlerini paylaşacak. Yeni program StartersHubXO’ya Gedik Yatırım ile birlikte İş Bankası ve Microsoft da destek verdi.

YENİ GİRİŞİMCİLERİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ

Çeyrek asırlık tecrübesiyle sermaye piyasalarının en köklü kurumlarından olan Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Vekili Onur Topaç, profesyonel deneyimleriyle başarılı girişimcilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi bir anlayışla çalışmalara devam ettiklerini anlatan Onur Topaç, sermaye piyasası alanında çalışmalar yapan başarılı teknoloji (FinTech) şirketlerine Gedik Yatırım’ın direkt yatırım yapabileceğini de sözlerine ekledi. Gedik Yatırım’ın grup şirketlerinden biri olan StartersHub'ın başarılı girişimlere yatırım garantisi veren yeni programı StartersHubXO’ya ayrı bir yer verdiklerini belirten Topaç, Teknolojik ilerlemenin finansal ürünlerin gelişmesi ve yaygınlaşması çok önemli. Bu nedenle finansal teknoloji alanında umut vaat eden girişimlere hem deneyim, hem de yatırım desteği sağlıyoruz” dedi. Genç veya ümit vaat eden girişim projelerini kutlayan Topaç, StartersHub projesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞARILI OLANLARA YATIRIM SÖZÜ

Erken aşama teknoloji girişimlerine yatırıma ek olarak iş ve teknik konularda eğitimler, sektöründe lider firmalarla yeni iş bağlantıları ve uzman mentorlukları gibi ihtiyaç duydukları tüm alanlarda destek almalarını sağlayan StartersHub, Mart ayında StartersHub XO adı ile yeni bir girişim destek programı başlattı. Program Nesnelerin İnterneti (IoT), Büyük Veri (Big Data) ve Finansal Teknolojiler (FinTech) konularına odaklandı.

StartersHub, 2 Mart’taki Seçim Günü (SelectionDay) ile yeni girişim destek programının katılımcılarını seçti ve seçilen girişimler 20 bin dolarlık ön sermaye ile 6 aylık programa katılmaya hak kazandı. IoT, Big Data ve FinTech konularını içeren ve her ay girişimlere yeni hedeflerin verileceği programda, sadece hedeflerini başarıyla tamamlayan startuplar bir sonraki aşamaya devam edebilecek.
6 aylık programı başarıyla tamamlayan tüm girişimler ise 250 bin dolara varan tutarlarda yatırım almaya hak kazanacak; ulusal ve uluslararası müşterilere, yatırımcılara ve yatırım ağlarına erişim sağlayabilecekler.

6 aylık programı başarıyla tamamlayan girişimler program sonundaki tanıtım gününde (Demo Day) girişimlerini yatırımcılara anlatma şansı bulacak.

İlginizi Çekebilecek Yazılar