PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Gedik Yatırım’da üst düzey atama

Gedik Yatırım’da üst düzey atama

Yayınlanma Tarihi: 24.01.2021

Gedik Yatırım’ın yeni genel müdürü Ersan Akpınar oldu.

Gedik Yatırım, 2015 yılından bu yana Gedik Yatırım Yurt İçi Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Ersan Akpınar’ı Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine atadı. Akpınar, bankacılık ve sermaye piyasalarında toplam 20 yılı aşkın tecrübeye sahip bir isim.

TÜRKİYE’NİN önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, bankacılık ve sermaye piyasalarının deneyimli yöneticilerinden Ersan Akpınar’ı Genel Müdürlük görevine atadı. Ersan Akpınar, Gedik Yatırım’da Genel Müdürlük göreviyle beraber Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütecek.

Bankacılık sektörü ve sermaye piyasaları alanında çeşitli kademelerde 20 yılı aşkın deneyime sahip ve bu süre içinde farklı pozisyonlarda yöneticilik yapmış olan Ersan Akpınar, 2015 yılından bu yana Gedik Yatırım’da Yurt İçi Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

İlginizi Çekebilecek Yazılar