PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Gedik Universal ve Gedik Private

Gedik Universal ve Gedik Private

Yayınlanma Tarihi: 06.10.2015

Gedik Yatırım, 25 yıllık köklü geçmişi üzerine inşa edilen yeni kurumsal kimliğini ve yeni hizmetlerini, 6 Ekim Salı günü sabah Taksim Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.

Gedik Yatırım, sürdürülebilir, şeffaf ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Borsa İstanbul Pay Piyasası’nda 84,0 milyar TL işlem hacmi ve yüzde 6.26 pazar payı ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında birinci sırada yer aldı.

Geliştirdiği yenilikçi yatırım enstrümanlarıyla, sermaye piyasalarında yaşanan değişime öncülük eden Gedik Yatırım, inovatif ürün ve hizmet anlayışını, geniş bir coğrafyada yatırım fırsatı sağlayan “Gedik Universal” ve üst varlık grubu müşterilerin kişiye özel istek ve tercihlerine yönelik “Gedik Private” hizmetleri ile sürdürüyor.

25 yıllık tecrübesiyle Sermaye Piyasalarının en köklü kurumlarından olan Gedik Yatırım, 2015 yılının ilk sekiz ayında 84.0 milyar TL işlem hacmi ve yüzde 6.26 pazar payı ile banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında birinci sırada; tüm kurumlar arasındaki işlem hacmi sıralamasında dördüncü sırada yer aldı. Borsa İstanbul’da opsiyon işlemlerinin ivme kazandığı aynı dönem içinde, Gedik Yatırım 1,2 tilyon TL işlem hacmi ve yüzde 21,36 pazar payı ile bütün kurumlar içinde birinci oldu.

Banka kökenli olmayan yatırım kuruluşları arasında en geniş şube ağına sahip Gedik Yatırım’ın, devam ettirdiği performansının temelinde yatırımlara güvenli bir gelecek sağlamak için her türlü piyasa koşulunda fırsat yaratabilecek özel ürün ve hizmetler geliştirme anlayışı yatıyor.  Bu anlayış sonucunda oluşturulan Gedik Universal ile yatırımcılara geniş bir coğrafyadaki uluslararası bir çok borsada hisse senedi, future ve opsiyon işlemleriyle, şirketlerin paylarına, emtialara, endekslere, sabit getirili kıymetlere yatırım yapma olanağı sunulurken, Gedik Private ile üst varlık grubu müşterilerin kişiye özel istek ve tercihlerinin karşılanması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilecek Yazılar