PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Gedik Universal

Gedik Universal

Yayınlanma Tarihi: 23.10.2015

Gedik Yatırım Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir: “Sermaye piyasalarında ilk kez üst varlık grubuna işlem yapan kurumuz”

Piyasaların hızlı olmayı gerektirdiğini ifade Gedik Yatırım Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir, ürün çeşitliliği ve teknolojiye odaklandıklarını söyledi. Yatırımcılar için her zaman ulaşılabilir olmayı ve farklı ihtiyaçları karşılayacak ürünler geliştirdiklerini belirten Pamir, 

“Mevcut yapımızı daha da kuvvetlendirerek,  değişken ve farklı piyasa koşullarında oluşabilecek yatırım istek ve tercihlerini göz önünde bulundurarak, Türk yatırımcılarının uluslararası piyasalardaki yatırım araçlarına yatırım yapma hizmetimizi daha da geliştirdiğimiz “Gedik Universal” hizmetini yatırımcılarımıza sunmaya başladık” dedi. 

Gedik Universal ile yatırımcılara geniş coğrafyada yatırım imkanı sunuluyor 

Türk yatırımcılarının uluslararası piyasalardaki yatırım araçlarına yatırım yapmasına olanak sağlayan  “Gedik Universal” mevcutta bulunan benzer hizmetlerden farklı olarak çok daha geniş bir coğrafyada yatırım yapma imkanı sağlıyor. Yatırımcının, işlem ve kararlarını analiz eden Gedik Universal, bu değerlendirme ışığında kullanıcıya beklenti ve risk algısına uygun yeni enstrümanlar sunuyor. 

Uluslararası bir çok borsada hisse senedi, future ve opsiyon işlemleriyle, şirketlerin paylarına, emtialara, endekslere yatırım yapma olanağı sunan hizmet kapsamında, yabancı hisselerde açığa satış-ödünç işlemlerinin yanı sıra, boşta kalan para ile de, eurobond gibi yabancı para sabit getirili menkul kıymetlerde direkt olarak online alım-satım gerçekleştiriliyor. 

İlginizi Çekebilecek Yazılar