BIST 100
Değerli Yatırımcımız,
ABD Başkanlık Günü sebebiyle 21 Şubat 2022 Pazartesi tarihinde aşağıdaki ürünlerin işlem saatlerinde değişikliğe gidilmiştir.
Tatil sebebiyle tüm Forex ve CFD ürünlerinde likidite daralması, spreadlerde artış ve fiyat boşlukları görülebilir. Açık pozisyonlarınız spreadlerde artış ve fiyat boşlukları sebebiyle belirlenen stop out oranınızın altında bir seviyeden kapanabilir. Bekleyen emirleriniz (Limit, Stop, TP, SL) belirlediğiniz fiyatlardan gerçekleşmeyebilir ve fiyat boşluklarına maruz kalabilir. Piyasa emirleriniz, emri gönderdiğiniz andaki fiyattan farklı bir fiyattan gerçekleşebilir. Aşırı spread açılması hedge edilmiş pozisyonlarınızın kapanmasına neden olabilir.
ABD Başkanlık Günü Tatili sebebiyle 21 Şubat 2022 Pazartesi günü ABD'de bankalar kapalı olacağından banka havale işlemlerinin normal şekilde yapılabileceğini, bankalar arası transfer işlemlerinin bankalar tarafından bir sonraki iş gününde işleme alınacağını, yatırımcılarımızın söz konusu piyasa koşullarını göz önünde bulundurarak teminat seviyelerini kontrol etmeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.
İlginizi Çekebilecek Yazılar