PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Great Place To Work®

Great Place To Work® Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2024 En İyi İşverenler™ Listesindeyiz

Yayınlanma Tarihi: 28.05.2024

Great Place To Work® Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2024 En İyi İşverenler™ Listesi Açıklandı!


Great Place To Work® Türkiye ve Özel Sektör Gönüllüleri Derneği (ÖSGD) iş birliğinde
gerçekleştirilen ortak analizler ile 38 şirket, sosyal sorumluluk ve çalışan gönüllüğünde Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı. Şirketlerin insan kaynağının, yetkinlik ve potansiyelinin gönüllülük yoluyla faydaya dönüşmesini hedefleyen ÖSGD’nin analiz sürecine özel yaklaşımları ile destek verdiği Great Place To Work® Türkiye Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Listesi’ni belirleme sürecinde ilk olarak Great Place To Work® Sertifikasyon programına dahil olan ve sertifika almaya hak kazanan, ayrıca Trust Index™ çalışan deneyimi anketi sonuçlarında yüksek skora sahip şirketler tespit edildi. Bu şirketlerin Trust Index™ çalışan deneyimi anketinde yer alan sosyal sorumluluk ve çalışan gönüllülüğüne işaret eden sorulardaki skorlarının ortalamasının alınmasıyla aday şirketler belirlendi ve ÖSGD tarafından
hazırlanan ek sorulara cevap vermeleri istendi.
ödül


Sosyal sorumluluk ve gönüllülük çalışmaları, çalışan bağlılığını ve organizasyon performansını güçlendiriyor.

Günümüzde sosyal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetleri, iş dünyasında sadece toplumsal değer yaratmakla kalmayıp, aynı zamanda şirketlerin çalışan memnuniyetini, kurum kültürünü ve işveren markası değerini artırma yollarından biri haline geldi. İşverenler, bu projelerin çalışanların şirketlere olan bağlılığını nasıl artırdığını ve genel olarak sürdürülebilir bir performansa nasıl olumlu etkiler yarattığını giderek daha fazla fark ediyorlar.

Bu yıl 600 kadar şirketin değerlendirildiği Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük™ araştırmamızda, toplamda 38 organizasyon listede yer almaya hak kazandı. Bu prestijli şirketler, sadece çalışanlarının değil, tüm toplumun hayatını iyileştiren önemli adımlar atıyorlar.

İlginizi Çekebilecek Yazılar