PİYASA VERİLERİ

Son Değer

Değişim

*Veriler, 15 dakika gecikmeli olarak gelmektedir. Borsa İstanbul seans saatleri içerisinde veriler temin edilmekte olup Borsa İstanbul'un kapalı olduğu gün ve saatlerde son işlem gününün kapanış verisi yansıtılmaktadır.

BIST 100

Loading
Gedik Yatırım'da Hesap
Açmak Çok Kolay!

İstediğiniz yerden, istediğiniz zaman şubeye gitmeden, beklemeden görüntülü görüşme ile kolayca hesap açabilirsiniz.

Gedik Yatırım Türkiye’nin en iyi iş verenleri listesine girdi

Gedik Yatırım Türkiye’nin en iyi iş verenleri listesine girdi

Yayınlanma Tarihi: 24.09.2021

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen Great Place to Work Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

Kuruluşunun 30’uncu yılını kutlayan Gedik Yatırım, yaratıcılığı sergilemeye uygun bir iş ortamı oluşturarak, kurumuna bağlı çalışanlara sahip olma prensibini benimsiyor. Bu prensibini Türkiye’nin en iyi iş verenleri listesine girerek taçlandıran marka, Great Place to Work® sertifikasını bünyesine kattı. Sertifika, Great Place to Work Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan firmalara veriliyor.

Küresel çapta sektör ayrımı olmadan tüm ölçeklerdeki şirketlere mükemmel iş yerlerini inşa etmeleri konusunda danışmanlık hizmeti veren bağımsız kuruluş Great Place to Work Enstitüsü, aynı zamanda güçlü kurum kültürüne sahip ve çalışanları tarafından en iyi işveren olarak tanımlanan şirketleri ödüllendiriyor.

Great Place to Work Enstitüsü’nün yüksek güven kültürüne sahip ‘harika iş yeri’ kriterlerini sağlayan Gedik Yatırım, aracı kurumlar arasında ‘Great Place to Work’ ünvanını alan ilk şirket oldu.

Sermaye piyasalarında ‘Great Place to Work’ sertifikasını alan ilk firma Dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen pandemi döneminde çalışanlarını ve yatırımcılarını koruyan, odağına insanı alan yaklaşımından ödün vermeyen Gedik Yatırım, yatırımcılarına kesintisiz ve sorunsuz hizmet vermeyi sürdürmek için çevik bir tutumla iş yapış modelini güncelleyerek hızlıca adaptasyon sağladı.

Firma, çalışanlarının enerji ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaran, yeteneklerini sergilemeye uygun bir iş ortamı yaratarak, kurumuna bağlı çalışanlara sahip olma prensibini benimsiyor. Geleceğe yönelik stratejik hedefleri doğrultusunda yeni mezunlara kariyer imkânı sunarak, gençlere yatırım yapan Gedik Yatırım, dinamik ekibiyle de sektördeki çalışan sayısı sıralamasında üçüncü sırada yer alıyor. Güvenilir, etik değerlere bağlı, değişime açık, girişimci, yenilikçi ve bunlara ulaşmak için yüksek tempoda çalışan, iş birliğine açık, çalışılmaktan mutluluk duyacakları bir topluluk olmak Gedik Yatırım İnsan Kaynakları Politikasının temel odağını oluşturuyor. Gedik Yatırım olarak 2021 ve sonrasında da genç yeteneklere kariyer imkânı yaratmaya, çalışanlarının gelişimine odaklanarak onlara yatırım yapmaya ve İnsan Kaynakları Yönetim Politikası ile kariyer imkanı sunmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilecek Yazılar